Hoe vet is dát: een speelkleed van jouw favoriete stad Den Bosch met o.a. de Markt, de Sint-Jan en FC Den Bosch stadion

Een speelkleed met de Markt, de Sint-Jan Kathedraal en het FC Den Bosch stadion de Vliert. Haal jouw prachtige stad Den Bosch naar je woonkamer of tuin.


Het idee is ontstaan bij de twee neven Dick van Creij (29 jaar) en Bas van Creij (27 jaar). Zij vonden dat het tijd werd dat het speelkleed dat iedereen wel kent, een nieuwe en modern ontwerp kreeg. En hoe tof is het om jouw eigen stad op het speelkleed te zien. Zo leert jouw kind de mooiste stad van Nederland al kennen. Het speelkleed is 2.00 bij 1.30 meter groot waar +/-10 meest herkenbare iconen van Den Bosch op terug te zien zijn zoals het Centraal Station, de Markt, de Binnendieze, Sint-Jan, FC Den Bosch stadion, de Tramkade en zelfs de Oeteldonkse carnaval kikker is terug te zien op het kleed .


De twee neven hebben zelf besloten wat er op het speelkleed terug moest komen van de stad. Alle twee kennen zij Den Bosch op hun duimpje dus dat kwam al gauw goed. Ook al was het moeilijk kiezen welke iconen een plekje verdiende op het speelkleed, gaven zij aan. Al het moois wat Den Bosch te bieden heeft is te veel om op één speelkleed te verwerken.


Vanaf vandaag zijn de speelkleden te pre-orderen, leuk voor de kleine Bosschenaar en met vooruitzicht op de feestdagen een ideaal cadeau. Wanneer u pre-ordert ontvangt u de speelkleed op [datum]. Tevens is de Speelkleed ook verkrijgbaar met de stad Rotterdam en Amsterdam welke aan elkaar gelinkt kunnen worden. Ook deze twee steden zijn voorzien van ongeveer 10 á 15 iconen per speelkleed. De prijs bedraagt € 49,95 per speelkleed.

 

 


laat een reactie achter

Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.


You may also like

Bekijk alles
Example blog post
Example blog post
Example blog post