Hoe vet is dát: een speelkleed van jouw favoriete stad Amsterdam met o.a. dierentuin Artis, de Dam en de Arena

Een speelkleed met o.a. de grachten van Amsterdam, Amsterdam Centraal, de Johann Cruijff Arena, het Rembrandthuis en het Rijksmuseum. Haal jouw prachtige stad Amsterdam naar je woonkamer of tuin.  

Het idee is ontstaan bij de twee neven Dick van Creij (29 jaar) en Bas van Creij (27 jaar). Zij vonden dat het tijd werd dat het welbekende speelkleed, een nieuwe en modern ontwerp kreeg. En hoe tof is het om jouw eigen stad op het speelkleed te zien en langs Schiphol en het rijksmuseum te racen met jouw speelgoedautootjes. Zo leert jouw kind de mooiste stad van Nederland al spelenderwijs kennen. Het speelkleed is 1,80 bij 1,30 meter groot waar de meest herkenbare iconen van Amsterdam op terug te zien zijn zoals het Rijksmuseum, Vondelpark, dierentuin Artis, de Arena, Centraal station, Schiphol, Rembrandthuis en zelfs de grachten van Amsterdam zijn terug te zien op het kleed. 

De twee lokale ondernemers hebben zelf besloten wat er op het speelkleed terug moest komen van de stad. Bas van Creij reageert “Alle twee kennen wij Amsterdam op ons duimpje en dat is terug te zien op het speelkleed. Ook al was het moeilijk kiezen welke iconen een plekje verdiende op het speelkleed.”  Dick van Creij vult vervolgens aan “Al het moois wat Amsterdam te bieden heeft is natuurlijk te veel om op één speelkleed te verwerken, maar wij denken er geslaagd in te zijn!” 

Vanaf vandaag zijn de speelkleden te bestellen, leuk voor de kleine Amsterdammer en met vooruitzicht op de feestdagen een ideaal cadeau. Tevens is het Speelkleed ook verkrijgbaar als Rotterdam en Den Bosch, welke aan elkaar gelinkt kunnen worden. Ook deze twee steden zijn voorzien van ongeveer 10 á 15 iconen per speelkleed. De prijs bedraagt nu tijdelijk € 49,95 per speelkleed.

 


laat een reactie achter

Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.


You may also like

Bekijk alles
Example blog post
Example blog post
Example blog post