Een speelkleed met Rotterdam Centraal, de Euromast en de Kuip. Haal jouw prachtige stad Rotterdam naar je woonkamer of tuin.

Een speelkleed met Rotterdam Centraal, de Euromast en de Kuip. Haal jouw prachtige stad Rotterdam naar je woonkamer of tuin.  

Het idee is ontstaan bij de twee neven Dick van Creij (29 jaar) en Bas van Creij (27 jaar). Zij vonden dat het tijd werd dat het welbekende speelkleed, een nieuwe en modern ontwerp kreeg. En hoe tof is het om jouw eigen stad op het speelkleed te zien en met jouw speelgoedautootjes over de bruggen te racen. Zo leert jouw kind de mooiste stad van Nederland al spelenderwijs kennen. Het speelkleed is 1,80 bij 1,30 meter groot waar de meest herkenbare iconen van Rotterdam op terug te zien zijn zoals Rotterdam Centraal, de Markthal, de Kuip, de Euromast, de SS Rotterdam en zelfs de watertaxi & Bokito is terug te zien op het kleed.  

De twee jonge ondernemers hebben zelf besloten wat er op het speelkleed terug moest komen van de stad. Bas van Creij reageert “Alle twee kennen wij Rotterdam op ons duimpje en dat is terug te zien op het speelkleed. Ook al was het moeilijk kiezen welke iconen een plekje verdiende op het speelkleed.”  Dick van Creij vult vervolgens aan “Al het moois wat Rotterdam te bieden heeft is natuurlijk te veel om op één speelkleed te verwerken, maar wij denken er geslaagd in te zijn!” 

Vanaf vandaag zijn de speelkleden te bestellen, leuk voor de kleine Rotterdammer en met vooruitzicht op de feestdagen een ideaal cadeau. Tevens is het Speelkleed ook verkrijgbaar als Amsterdam en Den Bosch, welke aan elkaar gelinkt kunnen worden. Ook deze twee steden zijn voorzien van ongeveer 10 á 15 iconen per speelkleed.


laat een reactie achter

Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.


You may also like

Bekijk alles
Example blog post
Example blog post
Example blog post